Posted on

Măsuri anticriză

Propunem Guvernului următoarele măsuri pentru ieşirea din criză:

1. Reangajarea obligatorie a pensionarilor pentru a putea finaliza marile realizări începute în Epoca de Aur: Canalul Dunăre – Marea Neagră , Dunăre – Bucureşti, construcţia unei noi Case a Poporului, etc.

2. Impozitarea consumului de hârtie igienică în funcţie de straturi deoarece în aşa vremuri căcăcioase nu se poate trece cu vederea un asemenea potenţial . Cei care nu mănâncă nimic şi în consecinţă nu “produc” vor plăti un impozit forfetar.

3. Taxa pe aer la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numărul de mc consumaţi va fi stabilit de către specialiştii Guvernului împreună cu Medicii de familie, în funcţie de capacitatea pulmonară a fiecărei persoane. Astmaticii au reducere de la 25% până la 100% în cazul când se opresc din respirat mai mult de 15 minute.

4. Impozitarea pe kilogram. Orice român peste 35 de kg este un “gras nesimţit ‘’ pe principiul lui Băsescu “ slăbuţul îl duce în spate pe cel gras “

5. Taxa pe vânturi trase, că prea s-au obişnuit românii să-şi dea aere. Se vor monta detectoare la fundul fiecărui contribuabil care vor înregistra numărul vânturilor trase, intensitatea sunetului, intensitatea mirosului. Taxa va adăuga 24% la factura de gaz şi va fi obligatorie ca taxă “radio – Tv” de pe factura de curent.

6. Taxa pe a doua limbă vorbită. Dacă au bani şi timp să înveţe o alta limbă în afară de română să le fie ruşine şi să plătească pentru asta pentru că sigur o fac intenţionat ca să poată pleca din ţară. Taxa va fi de 50 % din valoarea totală a alocaţiei care a primit-o persoana respectivă până la vârsta de 18 ani de la stat. Sunt scutiţi de taxă ungurii din Harghita, Covasna şi Mureş deoarece ei oricum nu ştiu decât ungureşte deci nu se pune problema că ar şti mai mult de o limbă.

7. Orice bărbat care are mai mult de 124899 de fire de păr va plăti o taxă pe fir de păr echivalent a 10 euro / 1000 fire de păr . Peste 20000 de fire în plus se va considera ca ai un alt cap si se va impozita dublu. Cei cu chelie proeminentă şi /sau cu suviţă peste chelie sunt scutiţi.

8. Persoanele care îşi rod unghiile vor achita TVA care va fi calculat la 100 de grame de unghii la un preţ care va fi stabilit de către guvern deoarece consumă un aliment şi e normal să plătească. 9. Persoanele cu dizabilităţi care umblă în cărucioare pe străzi (scaune electrice conform D-rei Elena Băsescu) vor achita taxa de drum ca orice autovehicul. Cei care nu au cărucioare electrice, ci din acelea împinse de o persoană (însoţitor cu retribuţia micşorată cu 15%) vor plăti “taxa de atelaj împins/tras de animal de povară” (bou/vacă în cazul nostru) . Dacă vor fi prinşi cu taxa neplătită li se va confisca căruciorul şi vor fi trimişi acasă pe jos.

10. Taxa de caldură pentru vară, deoarece orice cetăţean care ţine geamul deschis primeşte gratuit încălzire prin bunăvoinţa Sfântului Guvern şi nu este normal. Astfel pentru fiecare geam deschis vara , la căldură peste 18 grade se va plăti o “taxă de geam deschis” în valoare de 12 euro/geam. La mai mult de 3 geamuri deschise se va considera a doua casă şi se va impozita dublu. Pentru geamurile închise se va acorda o reducere de 50% dar numai până la 24 de grade.

11. Sugarii şi bebeluşii care folosesc pampers (nesimţiţii!!!) vor plăti o taxă de poluare în funcţie de gradul de periculozitate care îl prezintă fiecare din reziduurile acumulate în scutec. Pentru stabilirea gradului de periculozitate în care se încadrează fiecare bebeluş se vor trimite obligatoriu până la 1 iulie 2010 pentru fiecare copil intre 0 şi 2 ani, mostre din “produsul” rezultat şi acumulat în pamperşi la sediul Guvernului pentru a fi analizate. Ulterior fiecare părinte va primi acasă o declaraţie de impozitare pe care o va achita in 24 de ore la cea mai apropiată agenţie CEC .

12. ŞI NU ÎN ULTIMUL RÂND TAXA PE PROSTIE, CĂ MAI SUNTEM ATÂT DE PROŞTI ŞI ÎI RĂBDĂM SĂ-SI BATĂ JOC DE NOI !!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s