Posted on

Within Temptation – The Black Symphony

The Black Symphony este cel mai recent concert al Within Temptation și a avut loc în Ahoy Arena din Rotterdam. Trupa a fost acompaniată de Orchestra Metropole, Corul Pa’dam și invitații: Keith Kaputo, Anneke van Giersbergen și George Oosthoek. Concertul a fost filmat cu 14 camera HD pe 7 februarie 2008.

Am fost curios să îl văd după ce am văzut ca a apărut pe net de ceva vreme. Nu regret că m-am uitat, este bestial. Este de departe cel mai bun concert Within Temptation și unul dintre cele mai bune concerte rock ce le-am văzut. De la scenă, costume, efecte, regizare, modul în care este filmat, atmosfera ce o transmite, totul este superb. Singuru lucru ce îl regret este că nu am fost acolo :). Un must-see pentru fani.

Concertul este destul de lung, ține aproape 2 ore și este un mare efort pentru Sharon den Adel să cânte atât fară pauză. Singurele pauze ce le făcea erau când iși schimba costumul și piesele lente să mai odihnească vocea :p. Melodiile cântate în ordine sunt: Ouverture, Jillian, The Howling, Stand My Ground, The Cross, What Have You Done, Hand Of Sorrow, The Heart Of Everything, Forgiven, Somewhere, The Swan Song, Memories, Our Solemn Hour, The Other Half (Of Me), Frozen, The Promise, Angels, Mother Earth, The Truth Beneath The Rose, Deceiver Of Fools, All I Need, Ice Queen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s