Posted on

Suntem totusi primii

Daca inainte faceam reclama proasta la CHIP, inca nu ma pot opri. Momentan este un concurs pe CHIP , utilizatorul cu cele mai multe puncte urmand sa castige un iPad. Nu surprinzator este faptul ca pe site-ul in varianta romana nu exista nimic specificat de concurs sau de clasamentul participantilor, in schimb, pe site-ul italienilor exista un clasament si exista si concursul prezent. Surprinzator din nou sau nu, utilizatorul cu cele mai multe puncte facute curat ca sa zic asa, pe propria munca este nimeni altul decat un roman, care am si onoarea sa-l am ca si amic. Pentru mai multe detalii legate de concurs si de lista preliminara cu participantii trebuie doar sa accesati linkul de mai jos.

http://download.chip.eu/it/Traduci-e-vinci-un-iPad-la-classifica-_7052051.html

Personal, sunt curios cate smecherii se mai pot produce sub aripa CHIP. Decat un site ca asta, mai bine s-ar rezuma doar la revista care este una chiar buna. Cateodata tind sa cred ca site-ul si revista au in comun doar numele…….

Inca o chestie aiurea e ca se ofera premii de genul TOTUL sau NIMIC, un singur premiu mare si nimic marunt, care sa stimuleze lumea, mai bine mai multe premii mici decat doar unul mare. Practic, aici toti increzutii care cred ca doar ei au sanse stau zi lumina si scriu articole pentru a avea cat mai multe puncte si de a fi mai aproape de premiu, astfel “arsenalul” de articole al celor de la CHIP va fi unul maret, dar plin de greseli si articole eronate datorita vitezei si dorintei lor de a lua singurul premiu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s